sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Toinen viikko

Ensimmäinen puolikas työviikosta oli aika tylsä, En päässyt tekemään juuri  mitään ja kun ei edes ymmärtänyt suurinta osaa ajasta mitä oli meneillään. Viikon loppupuoli meni kumminkin nopeammin kun pääsi jo tekemään asioita ja työpaikaverini alkoivat puhumaan minulle enemmän.

Aika menee nopeasti ja viikolla en tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin käynyt töissä ja tullut suoraan kotiin. On hassua asua vieraassa perheessä, vaatii totuttelua käydä kaikki keskustelut englannin kielellä.

Viikonloppuna kumminkin näin muita suomalaisia ja myös muita saksalaisia. Kävin myös hostini kanssa Bonnissa shoppailemassa. Kaikkialla on todella eloisaa ja on hauska nähdä kuinka jouluista täällä on. Joka puolella on joulukoristeita ja joulumarkkinat ovat jo meneillään.

Kaikki on sujunut suurimmilta osin hyvin, pientä ahdistusta ja väsymystä olen kokenut, sillä koko ajan on pitänyt jaksaa olla sosiaalinen ja pirteä. Tämän lisäksi puhelimeni päätti tyhjentää suurimman osan muistista, joten kaikki kuvat ja videot hävisivät, sekä joitain puhelinnumeroita jne.

Odotan innolla seuraavaa viikkoa, sillä pääsen tekemään enemmän asioita töissä ja viikonloppuna menen hostini ja hänen kavereidensa kanssa joulumarkkinoille. Tuntuu oudolta että olen jo matkan puolivälissä, eihän tässä ole enään kuin muutama päivä kotiin lähtöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti